Borginsole

{Brand Whispering}

In het kader van de uitbouw van hun bedrijf wilden Paul en Gratienne Borgions een mini-congres organiseren voor Vlaamse podologen, met als doel om hun zelf ontwikkelde high tech functionele zolen te promoten. Objectief was om de Vlaamse podologen adviezen te geven rond hoe zij meer ‘consumer centric’ zouden kunnen werken, en waarbij Borginsole zou instaan voor de productie van de gepatenteerde Borginsole zolen.

Aanpak LivingBrand

Vermits zowel Gratienne als Peter bij Vlerick gewerkt hadden, was het snel duidelijk waar het congres te organiseren: op de Vlerick campus te Gent. Via een inspirerende en op de doelgroep (in dit geval non-marketeers) afgestemde merken-presentatie werd aan de meer dan 60 deelnemers advies gegeven hoe zij hun podologie-praktijk beter zouden kunnen profileren en positioneren. Het congres werd afgerond met een presentatie door Paul Borgions over hun nieuwste technologische ontwikkelingen rond de vervaardiging van hun gepatenteerde multi-functionele zolen.
Dat hun verhaal een succesverhaal geworden is, mag duidelijk zijn. Gratienne werd in maart 2015 uitgeroepen tot Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar (WOMED award).